Πώς λειτουργεί?

Σχετικά με το Vita Gra:

  • Είστε νέος άντρας, αλλά θέλετε να ζήσετε μία τρελή νύχτα? VITA GRA!
  • Καμιά φορά έχετε πρόβλημα με τη στύση ή με την εκσπερμάτωση? VITA GRA!
  • Είστε μεγάλος άντρας αλλά θέλετε να ζήσετε μία τρελή νύχτα? VITA GRA!

Ζευγάρι που κάνει έρωτα χάρη στα χάπια στύσης- Βιτάγκτα

Στύση με το Vita Gra:

  • Βοτανικό φόρμουλα
  • Χωρίς παρενέργιες
  • Γρήγορη δράση (10 λεπτά μετά τη λαβή)

Για το Vita Gra:

Το σώμα χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό για να ανοίξειτ η βαλβίδα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και είναι είναι μικρή χημικό μηχανή:

  • 1. Ο εγκέφαλος στέλνει ένα σήμα σε ένα συγκεκριμένο μέρος από το νευρικό σύστημα Αυτό έχει σχέση με τо νευρικό κύτταρο σε μια αρτηρία κάπου κοντά στον τόπο που χρειάζεται περισσότερο τη ροή του αίματος!
  • 2. Αυτά τα νευρικά κύταρρα λεγόμενα επίσης. Αυτά τα νευρικά κύτταρα, τα οποία ονομάζονται μη αδρενεργικών-μη χολινεργική ή NANC, την παραγωγή νιτρικού οξειδίου και να εκτιναχθεί στο αίμα και στα κύτταρα!
  • 3. Το νιτρικό οξείδιο διεγείρει την παραγωγή του ενζύμου γουανυλική κυκλάση και με αυτό διεγείρει την έκκριση της cGMP!
  • 4. cGMP χαλαρώνει τους μυς που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος!

Σχόλια για το Vita Gra:

Wow

Όταν η ψυχή ζητάει και το σώμα δεν μπορεί- πρέπει να το βοηθήσουμε λιγάκι.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Τι περιέχει?

Χάπια για γρήγορη και ισχυρή στύση- το Vita Gra περιέχει φυτικά συστατικά , ακχυλίσματα, αφροδισιακά και συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν:

Epimedium Sagittatum


Εικόνα του φύλλου του Epimedium, το οποίο είναι αφροδισιακό από την αρχαιότητα εώς τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξέρουμε ότι το προϊόν είναι αποτελεσματικό αφροδισιακό, το οποίο αυξάνει με ένα φυσικό τρόπο την σεξουαλική επιθυμία. Είναι επίσης εξαιρετικό για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης. Θεωρείται ότι λειτουργεί με την αύξηση των επιπέδων του μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο χαλαρώνει τους λείους μυς, επιτρέποντας μεγαλύτερη ροή αίματος στο πέος και ως εκ τούτου βελτιώνει τη στύση. Χρησιμοποιείται περισσότερο από 1.000 χρόνια στην Ασία, την Κορέα και τη Μεσόγειο, για τη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας και για τη θεραπεία και νεφριακών νοσημάτων. Επίσης, συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας.

L-Αργινίνη


Εικόνα της ρίζας της Γλυκόριζας, το οποίο είναι κατάλληλο για γυναίκες , οι οποίες έχουν έλλειψη της λίμπιντο.

Η αργινίνη είναι ένα αλειφατικό αμινοξύ, που είνα σε ελεύθερη κατάσταση στο ανθρώπινο σώμα και είναι ένα σημαντικό συστατικό των πρωτεϊνών. Συμβάλλει στην επιταχυνόμενη σύνθεση της αυξητικής ορμόνης και άλλων ορμόνων. Οι έρευνες αποδείχνουν ότι το L-αργινίνη βελτιώνει τη στυτική δυσλειτουργία, και είναι πολύ σημαντική για την κανονική κυκλοφορία του αίματος.

Τζινσέγκ


Εικόνα της ρίζας από Τζινσένγκ και άνοθος από Τζινσένγκ, το οποίο έχει δυνατή δράση επάνω στην αύξηση της σεξουαλικότητας και στη διαίγερση.

Το Τζίνσεγκ είναι ένα βότανο του οποίου η ρίζα είναι πραγματικά ισχυρή πηγή ενέργειας. Ένα κοινό συστατικό σε συμπληρώματα διατροφής και τα ποτά ενέργειας, το τζίνσεγκ είναι ιδανικό για τους αθλητές. Τζίνσεγκ- αφροδισιακό με επούλωσεις λειτουργίες. Χρησιμοποιήται από τα παλλιά χρόνια, έχει μια πολύ ισχυρή επίδραση στην αύξηση της σεξουαλικότητας και τη διέγερση. Επίσης δρα για τη διάρκεια της συνουσίας και προλαμβάνει την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Εκχύλισμα από Κράταγος


Εικόνα του άνθους της πασιφλόρας , το οποίο είναι για αύξηση της λίμπιντο και έναντι της καθάτλυψης, επήσης βοηθάει την σεξουαλικότητας της γυναίκας.

Ένα από τα κατάλληλα βότανα για τα προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα είναι το Κράταγος. Η δικιά του δύναμη είναι να καλυτερεύσει την κυκλοφορία του αίματος και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρηθεί την αρσενική δύναμη. Το Κράταγος συμβάλλει στην ταχεία έναρξη της στύσης και αυξάνει την λίμπιντο.Τα φύλλα του περιέχουν διαφορετικά δραστικά συστατικά: αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C, καροτίνη, τανίνες, φλαβονοειδή και άλλα πολύ σήμαντικά συστατικά. Χάρη στον Κράταγο η στύση γίνεται πιο ισχυρή και διαρκή.

L-Καρνιτίνη


Εικόνα μιας αστραπής που είναι σύμβολο της ενέργιας, η οποία το L-Καρνιτίνη προσφέρει στο κορμί σας .

Η κύρια λειτουργία της L-καρνιτίνης είναι να δρα ως «σαΐτα» που μεταφέρει τα λιπαρά οξέα με μακρά αλυσίδα μέσω της κυτταρικής μεμβράνης για να φθάσουν τα μιτοχόνδρια, όπου χρησιμεύουν ως «καύσιμο» για την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός.
Είναι αναγκαίο επιδή τα λιπαρά οξέα δύσκολα μπορούν να περάσουν αυτή η μεμβράνη γιατί είναι αδιαπέραστη.

Νιασίνη


Εικόνα του μόριου Νιασίνη, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος προς το πέος και είναι ευχάριστο για τη σεξουαλική επιθυμία.

Η Νιασίνη είναι γνωστή με την ικανότητά της να αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα – και να βελτιώνει τη κοινή κυκλοφορία – θεωρείται επίσης ότι υποστηρίζει τη σύνθεση της οιστρογόνης, προγεστερόνης και τεστοστερόνης. Παίζει σημαντικό ρόλο σε επάνω από 100 λειτουργίες που είναι απαραίτητες για τη βέλτιστη υγεία και την παραγωγή ενέργειας. Μπορεί να υποστηρίξει την παραγωγή της «νιασίνη flush» –το οποίο αυξάνει την ευαισθησία, την αίσθηση της αφής και την ενδυνάμωση της στύσης. Οι επιστήμονες την λένε <<η βιταμίνη της ισχυρής και της διαρκής στύσης.

Όλα αυτά κάνουν το Vita Gra Απίστευτο Διεγερτικό Προϊόν

Μη το σκεφτείτε πολύ, παραγγήλετε τώρα!
Επωφεληθείτε από τα πακέτα μας με προσφορές !!!

 

Παρήγγειλε τα χάπια στύσης Βιτάγκρα, Τώρα!