ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΛΑΤΩΝ

Αξιολόγηση του Viagra των πελατών υποδεικνύεται με αστέρια.

Το Vita Gra είναι απίστευτο αποτελεσματικό προϊόν για να λύσει όλα τα προβλήματα που έχετε με τη στυτική δυσλειτουργεία και υπάρχουν αποδείξεις για αυτό. Οι γνώμες των πελατών μας δείχνουν ξεκάθαρα πόσο ικανοποιημένοι είναι από το δικό μας προϊόν.

Δείτε ένα μικρό μέρος από τις γνώμες των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει το Vita Gra:

Γεια σας!
Με λένε Πέτρο Ιωαννίδη και είμαι 29 χρονών. Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα με τη στύση μου ακόμη και δεν είχα ακούσει ποτέ την έννοια στυτική δυσλειτουργία. Εδώ και λίγες μήνες άρχισα να έχω δυσκολίες με τη στύση. Φοβήθηκα ότι αύτο θα χαλάσει το πολύχρονο γάμο μου. Και επιδή δε μου έχει συμβεί μέχρι τότε, δεν ήξερα τι μέθοδοι υπάρχουν οι οποίοι λύνουν αυτό το πρόβλημα. Τυχαία είδα διαφήμιση του Vita Gra. Είδα ότι έχει μόνο βότανα και δεν υπάρχουν παρενέργιες και είπα γιτί να μη δοκιμάσω, έτσι κι αλλιώς είναι ακίνδυνο. Αυτή η λύση ήταν η καλύρτερη στη ζωή μου. Χάρη στις ταμπλέτες τώρα έιμαι πολύ πιο ικανός και αντέχω σαν να είμαι νεαρός.

Πέτρος Ιωαννίδης

29 χρονών

Πολύ ωράιο προϊόν!
Όταν ήμουν νέος δε πίστεψει ότι αυτά τα προϊόντα είναι πραγματικά αποτελεσματικά. Αλλά με την ηλικία αρχίζουν και τις αρρώστιες, τα φάρμακα, τα προβλήματα με την καρδιά. Είμαι οικοδόμος και όλη ζώη η δουλειά μου είναι πολύ δύσκολη και ισχυρή. Σχέδον ήρθε το χρόνο μου για σύνταξη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δα γίνω συνταξιούχος και στο κρεβάτι. Δε το συζητάμε αυτό που όταν είσαι 52χρονός έχεις ανάγκη από λίγο βοήθεια για να συνεχίσεις να κάνεις έρωτα. Ένας φίλος μου ο οποίος είναι 40 χρονών μου είπε ότι ένας γνωστός του του είπε για το Vita Gra, το είχε δεί στον υπολογιστή. Εγώ επειδή δεν καταλαβαίνω πολύ, ο φίλος μου το έγραφε αυτό . Χαιρετίσματα από εμένα- είμαι ο Νίκος) και του έδωσα λεφτά να αγοράσει και για εμένα. Η δράση είναι απίστευτη! Κάνουμε έρωτα με τη γυναίκα μου χωρίς προβλήματα.

Στέφανος Παυλήδης

52 χρονών

Γεια σας. Με λένε Γιώργο Παπαδάκη, είμαι 43 χρονών και είμαι πιλότος. Πάσχω από στυτική δυσλειτουργία, τι ειρωνία .. πιλότος που δεν μπορεί να σηκώσει το αεροπλάνο. Ακούγεται σαν ένα ανέκδοτο , αλλά εγώ δεν γελάω. Ίσως λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας, επιδή σε κάθε πτήση είμαι υπεύθυνος για εκατοντάδες ανθρώπους. Και το πρόβλημα με τη στύση με έκανε ακόμα πιο νευρικός και αυτό δημιουργεί τεράστιο κίνδυνο για τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Ρώτησα πώς μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου, πόσο αποτελεσματικό θα είναι κτλ. Και τότε κατάλαβα ότι υπάρχει ένα απολύτως φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο για να έχω πίσω την κανονική μου στύση. Με τη βοήθεια του Vita Gra ..έβαλα περαιτέρω καύσιμο στο αεροπλάνο και τώρα πετάω ψηλά και το προσγειώνω όπου πρέπει . Είμαι πολύ ευγνώμων.

Γιώργος Παπαδάκης

43 χρονών

„Χίλια ευχαριστώ!

Είμαι ο Παύλος Γεωργίου. Δεν μπορώ να μην κάτσω να σας γράψω ένα ευχαριστήριο γράμμα. Όταν είσαι 26 χρονών και έχεις πρόβλημα στο κρεβάτι η ζωή δεν είναι καθόλου ωραία. Δεν ξέρω γιατί άρχισε αυτό, ίσως από το άγχος στη δουλειά μου, αλλά είναι αληθεία ότι είχα μεγάλη ανάγκη από βοήθεια. Τα προβλήματά μου με την στύση έγιναν αιτία για το χωρισμό μου με την κοπέλα μου επειδή δεν μπορούσα να την ικανοποιήσω. Ήμουν έτοιμος να φύγω από δουλειά παρά το καλό μυσθό που παίρνω. Γιατί να έχω πολλά λεφτά όταν δεν μπορώ να κεράσω μία όμορφη γυναίκα με την οποία θα περάσω τη νύχτα μαζι της. Και μετα λενε το κανωνικό-ιντερνετ, κείμενα κτλ και είδα μια διαφήμηση του Vita Gra. Διάβασα πολλές θετικές γνώμες από άντρες διαφορετικών ηλικίων, και από άλλη πλεύρα το φάρμακο είναι φυτικό, δεν θέλω από νέος να παίρνω χιμίες. Και έτσι παρήγγειλα μια συσκευασία, και μετά ακόμα μια και άλλη. Ναι, πραγματικά έχει αποτέλεσμα. Και η πρώην μου…έχασε.

Παύλος Γεωργίου

«Μπράβο!«

Πρώτα θα σας πω λίγα λόγια για εμένα. Λέγομαι Κώστας και είμαι 35 χρονών. Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια για να εξηγήσω πόσο ευγνώμων είμαι. Η αιτία γι’αυτό είναι ότι πραγματικά αλλάξατε τη ζώη μου. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ήμουνα καλός εραστής, είμαι αρκετά αγχομένος και δεν έχω μαγάλη αυτοπεποίθηση και δεν έχω πολλές γυναίκες στη ζωή μου. Παρ’όλα αυτά κατάφερα να παντρευτώ ίσως επειδή η γυναίκα μου είναι σαν εμένα. Αγαποιόμαστε, είμαστε μαζί ήδη 7 χρόνια, αλλά κάπως ήξερα ότι δεν μπορώ να τη ικανοποιήσω για 5 λεπτά σεξ που κάναμε. Αυτή δεν θα με αφήσει, είμαι σίγουρος, αλλά δεν θέλω να βασανίζεται και να φταίω εγώ. Άρχισα να ψάχνω στο διαδύκτιο για να βρώ λύση. Και έτσι βρήκα το Vita Gra, και βλέπω ότι οι άντρες είναι ικανοποιημένοι και λένε ότι τα χάπια κάνουν δουλειά και έχουν μια τέλεια τιμή. Και ακόμα την πρώτη νύχτα που πήρα το χαπάκι ήταν η πιο καταπληκτική νύχτα στη ζωή μου και το σημαντικότερο είναι ότι και η γυναίκα μου είπε το ίδιο. Και έτσι αλλάξατε τη ζωή μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος!

Κώστας Κούβης

„Μπράβο!

Είμαι ο Θεοδώρος Γιαννάκης, 29 χρονών. Το καλοκαίρι δουλευώ στη θάλασσα και ξέρετε ότι εκέι υπάρχει μεγάλη επιλογή από τουρίστрιες. Και πώς να μη σεβαστώ όλα τα κοριτσάκια. Αλλά για να κάνεις τόσο σεξ χρειάζεσαι βοήθεια . Έτσι δοκίμασα το Vita Gra για να δω τι θα γίνει και δεν φοβήθηκα επειδή έτσι κι αλλιώς είναι φυτικό προϊόν και δεν υπάρχουν παρενέργιες. Πολλά από τα κορίτσια ήθελαν να μείνουν στην Ελλάδα, και μου είπαν ότι θα έρθουν πάλι διακοπές εδώ και νιώθω περίφανος ότι κάνω καλό στην χώρα μου χαχα. Αλλά πολύ σοβαρά θέλω να πω ότι είναι τέλειο προϊόν και είμαι ο καλύτερος στο κρεβάτι!

Θεοδώρος Γιαννάκης, 29 χρονών

«Γεια σας«

Με λένε Σεργκέι. Είμαι από τη Ρωσία. Όταν ήρθα στη Ελλάδα παντρευτήκαμε με τη γυναίκα μου την Βικτόρια. Οι Ελληνίδες είναι πολύ όμορφες γυναίκες και έχουν ασταμάτητη όρεξη για σεξ. Η γυναίκα μου θέλει σεξ και παλι και παλι. Οι Ρώσοι είμαστε καλοί εραστές, αλλά οι Έλληνες κάνουν πολύ σεξ. Και είχα ανάγκη από βοήθεια. Είδα στο ιντερνετ ότι είναι πολύ διάσημο αύτο το χάπι- Βιτάγκρα και το πήρα. Είμαι ικανοποιημένος και το σημαντικότερο…η γυναίκα μου επίσης. Αγαπάω την Ελλάδα και τις Ελληνίδες επίσης.

Σεργκέι, 35 χρονών

«Από έναν ικανοποιημένο πελάτη!«

Είμαι ικανοποιημένος γιατί το Vita Gra είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν για την βελτίωση της στήσης. Με λένε Ιωάννη και είμαι έναντι των φαρμάκων που έχουν για βασικό συστατικό χιμία μέσα και γι’αυτό τον λόγο δοκίμασα πολλές γνωστές συνταγές- μαύρη σοκολάτα, μαϊντανό, σκόρδο, φυστίκια… Αλλά δεν είχα καλά αποτελέσματα από αυτά τα προϊόντα επειδή είχα σοβαρό πρόβλημα. 42 χρόνια δεν είναι τόσο πολλά για να δικαιολογηθω με την ηλικία μου μπροστά στη γυναίκα μου. Τώρα όλα τα προβλήματα τα ξεχάσαμε γιατί πίστεψα ότι το Vita Gra θα με βοηθήσει και είμαι σε πολύ σεξουαλική κατάσταση και το σημαντικότερο για μένα- είναι φυτικό, αυτό που ήθελα.

Ιωάννης, 42 χρονών

«Γεια σας, παιδιά!«

Με λένε Θανάση και είμαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Ξέρετε πώς είναι κορίτσια, πάρτι, ποτά…τώρα το ζω αυτό και το απολαμβάνω. Κανονικά δε μου έχει τύχει να χάνω τη στύση μου συχνά, αλλά στο πανεπιστήμιο δεν είναι δύσκολο να φτάσει με τα κουτσομπολιά στους φίλους μου και όχι μόνο ότι δεν γίνεσαι για τίποτα, ακόμα και αν έχει γίνει μόνο μια φορά. Ένα αγόρι από τη σχολή μου μου είπε ότι για σιγουριά απλά πάντα έχει ένα κουτάκι από το Vita Gra μαζί του. Πρώτα γελούσα αλλά μετά σκέφτηκα ότι για να το χρησιμοποιεί αυτός σημαίνει ότι δρα. Και έτσι το πήρα και εγώ. Πότε στη ζωή μου δεν είχα κάνει τοσή ώρα σεξ. Ειμαι πολύ ικανοποιημένος και το προτίνω στα αγόρια με πρόβλημα. Απλά δεν υπάρχει!

Θανάσης, 21 χρονών

«Χίλια ευχαριστώ από μια σύζηγο!«

Γεια σας! Με λένε Μαρία Ρηγόπουλου. Ίσως δεν περιμένατε ότι θα σας γράψει μια γυναίκα, αλλά το κάνω επίδη πρέπει να μοιραστώ την ευχαρίστησή μου μαζί σας. Η αιτία είναι το Vira Gra και τη απίστευτη του δράση στους άντρες. Οι άντρες είναι πολύ ευαίσθητοι όταν μιλάμε για στύση. Ο άντρας μου είχε κάποια προβλήματα και αυτό δε μου άρεσε καθόλου επειδή θέλω να είμαι ικανοποιήμενη. Δε θα τον αφήσω για αυτό, τον αγαπάω, είναι η μεγάλη μου αγάπη και σκέφτηκα πώς να τον βοηθήσω. Έψαξα στο ίντρενετ και βρήκα αυτό το σαιτ που άλλαξε την σεξουαλική μας ζωή! Πήρα στον άντρα μου από αύτα τα χάπια και κατάλαβα τι σημαίνει να νιώθεις πραγματική γυναίκα. Ο άντρας μου έγινε θεός στο κρεβάτι. Το Vita Gra βοηθάει τις γυναίκες…

Μαρία Ρηγόπουλου

«Ένα «ευχαριστώ» μήνυμα από τη γυναίκα!«

Γειά σου! Το όνομά μου είναι Τζούλια Bell. Ίσως δεν περίμενα ένα μήνυμα από μια γυναίκα, αλλά υπάρχει τόσο πολύ να σας ευχαριστήσω για το! Ο λόγος είναι ότι Vita Gra έχει μεγάλη επίδραση στους άνδρες, αλλά είναι δύο φορές καλύτερη για τις γυναίκες. Λοιπόν, δεν είναι άμεσα. Εδώ είναι τι εννοώ. Γνωρίζετε ότι οι άνδρες είναι πολύ ευαίσθητοι για την στύση τους. Για τους τελευταίους δύο μήνες, ο σύζυγός μου είχε κάποιες δυσκολίες. Το πρόβλημα αυτό ήταν πολύ απογοητευτικό για μένα, επειδή είμαι γυναίκα και θέλω να είμαι ικανοποιημένη. Εγώ δεν θα τον αφήσω φυσικά, είναι η αγάπη της ζωής μου. Γι ‘αυτό προσπάθησα να βρω έναν τρόπο να τον βοηθήσει. Έκανα μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και βρήκα αυτό το site. Αγόρασα Vita Gra και έδωσα το σύζυγό μου ένα χάπι και … Θεέ μου. Ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου. Τώρα ο σύζυγός μου είναι ένας θεός του σεξ. Και αυτό είναι το πώς το Vita Gra με βοήθησε ..

Τζούλια Bell, Αθήνα.

Μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία σας για το αποτέλεσμα από το Vita Gra. Είμαστε σίγουροι, ότι σας έχει βοηθήσει. Μπορείτε να μας γράψετε στη φόρμα από κάτω.